Winnares Blijf Binnen Bingo neemt haar fiets in ontvangst

Ad Evers en Kim van Opstal
Ad Evers en Kim van Opstal
Foto: Oosterhout Vandaag

Kim van Opstal won tijdens de grote finale van de Grote Oosterhoutse Blijf Binnen Bingo een fiets die zij inmiddels in ontvangst heeft genomen.

Blijf Binnen Bingo

Afgelopen woensdag was het de allerlaatste keer dat de bingomolen op woensdagavond werd aangeslingerd voor de Grote Oosterhoutse Blijf Binnen Bingo. Speciaal voor deze avond was Burgemeester Mark Buijs naar de studio gekomen om de eerste nummers bekend te maken. Er was een extra groot prijzenpakket met onder andere een funcookpakket, waardebonnen van winkelcentrum Arendshof en als absolute hoofdprijs een mooie, groene fiets!

Zinderende finale

Op het moment dat er werd gespeeld om de hoofdprijs, de groene fiets, waren er maar liefst 6 mensen die gelijktijdig een volle kaart hadden. Bij het loten onder deze 6 gelukkigen werd uiteindelijk de naam van Kim van Opstal als winnares getrokken. Zij was helemaal door het dolle heen, zo was op de radio te horen. Vrijdagmorgen heeft ze de fiets in ontvangst genomen uit handen van Ad Evers, een van de organisatoren van de bingo.

Dankjewel!

Zeven weken lang organiseerden de ORTS en Oosterhout Nieuws samen de Grote Oosterhoutse Blijf Binnen Bingo. Bedoeld om verstrooiing te bieden in de lockdown-periode en om de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken. Namens Oosterhout Nieuws danken wij iedereen voor het meespelen, de technische jongens Mark en Nino, de voltallige redactie bestaande uit Petra, alle sponsors en natuurlijk de presentatoren en organisatoren Ad en Jeroen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen