Kinderboerderij MEK gaat vanaf 1 juli weer beperkt open

Foto: MEK Oosterhout

Door de coronacrisis is het MEK aan de Veerseweg noodgedwongen wekenlang gesloten geweest, maar vanaf 1 juli is de Kinderboerderij weer open.

Wekenlang gesloten geweest

Vanaf 1 juli gaan de deuren van het MEK weer open, maar wel anders dan je tot nu toe gewend bent geweest. Want de veiligheid van vrijwilligers en bezoekers staan natuurlijk hoog in het vaandel! De toegang is en blijft gratis, maar bezoekers moeten wel vooraf een tijdsblok reserveren om te voorkomen dat het te druk wordt op het terrein. Ook ben je voortaan welkom binnen tijdsblokken tussen dinsdag en zondag van 13.00 tot 14.15 uur en van 14.30 tot 15.45 uur.

Voorzorgsmaatregelen

Bij binnenkomst moet je allereerst je handen desinfecteren en bij koorts, hoesten en verkoudheid dien je thuis te blijven. Daarnaast is op het terrein een vaste looproute met éénrichtingsverkeer. Voorlopig zijn er twee weides geopend voor bezoekers. Het doolhof en het blote-voetenpad zijn op dit moment nog wel gesloten. Het horeca-uitgiftepunt wordt weer wel geopend en er is een extra terras gecreëerd op het terrein, zodat iedereen op veilige afstand van elkaar kan zitten. Het MEK vraagt iedere bezoeker zoveel mogelijk met pin te betalen.

Reserveren

Vanaf zaterdag 27 juni kun je via de link onderaan dit artikel jouw bezoekersblok reserveren in het reserveringssysteem. Hier staat ook meer informatie over de vernieuwde maatregelen bij het MEK in de strijd tegen corona.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen