Verkoop woningen Wilhelminahaven van start gegaan

Foto: Max Biemans

Dinsdag 30 juni is gestart met de verkoop van de 42 woningen van deelplan Porta I van de nieuwe woonwijk Wilhelminahaven.

Wilhelminahaven

Op het voormalige terrein van PDM/MPO aan de Bredaseweg wordt dit jaar nog gestart met de nieuwe woonwijk Wilhelminahaven. In totaal komen hier 227 woningen in diverse prijsklassen te staan vanaf 234.000 euro vrij op naam. In februari werd al gestart met de verkoop van de eerste 34 appartementen en sinds dinsdag 30 juni zijn ook de 42 woningen in deelplan Porta I in de verkoop gegaan.

Coronaproof

De start van de verkoop gebeurde door alle coronamaatregelen op een andere wijze dan men gewend is. Zo was er geen grote kick-off in het theater, maar werd er gekozen voor 1-op-1 sessies in het gebouw De Gecroonde Bel aan de Bredaseweg. Max Biemans van Biemans Makelaardij legt het uit: “Vanwege de coronamaatregelen hebben we er dit keer voor gekozen om bij ‘de buren’ van de nieuwe woonwijk voorlichting te geven over de verschillende huizen die in de verkoop zijn gegaan. Het is helemaal coronaproof opgezet, want we hebben 10 tafels op ruim anderhalve meter van elkaar weggezet en vragen iedereen bij binnenkomst de handen te ontsmetten.”

Speeddate

Mensen konden zich vooraf aanmelden voor een soort speeddate van 15 minuten. Zij werden verdeeld over een de 10 aanwezige verkoopadviseurs van Biemans Makelaardij en Van de Water. Max Biemans: “In totaal zijn er 106 mensen langs geweest. Zoals we nu kunnen zien is het een gevarieerde doelgroep met een goede spreiding tussen de verschillende woningtypes.” Met al deze mensen wordt binnenkort contact opgenomen om te kijken of een vervolggesprek gewenst is.

Ook interesse?

Wil jij ook graag een woning kopen in Wilhelminahaven maar heb je dit verkoopevent gemist? Geen nood! Via de onderstaande link kun je alsnog de verkoopbrochure downloaden. Mocht je aanvullende informatie willen hebben of een afspraak willen inplannen, bel dan met Biemans Makelaardij op telefoonnummer 0162 – 472 950 of Van de Water op telefoonnummer 0162 – 447 447. Inschrijven voor het deelplan Porta I kan nog tot 15 juli,12.00 uur.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden