Speel de FIFA Skill Games in het echt op het voetbalveld van TSC!

Foto: WePlay Esports

Op 8 augustus organiseren WePlay Esports en TSC Oosterhout de FIFA Skill Games op het sportcomplex van TSC aan de Warandelaan.

FIFA Playstation

Ben jij een fanatiek FIFA Playstation speler en zou je leuk vinden om de oefeningen uit de game een keer op het veld uit te voeren? Dat kan op zaterdag 8 augustus tijdens de FIFA Skill Games. Met FIFA Skill Games doen de deelnemers oefeningen die ze kennen uit de populaire game FIFA. De dag bestaat uit zeven onderdelen van 30 minuten verdeeld over een veld: snelheid, schieten, dribbelen, passen, voorzet, fysiek en het fotomoment. Op basis van de resultaten van de verschillende challenges ontvangt iedereen een unieke FUT-card!

Geef je nu op!

De FIFA Skill Games op zaterdag 8 augustus beginnen om 10.00 uur, en je dient om 9.45 uur aanwezig te zijn. De dag duurt tot ongeveer 16.00 uur en deelname kost 39 euro incl drinken en persoonlijke FUT-card. Sportcomplex de Warande van TSC is te vinden aan de Warandelaan 10 in de wijk Oosterheide en de kantine is de hele dag geopend. Er moeten minimaal 30 deelnemers zijn om het evenement door te laten gaan en er kunnen maximaal 70 deelnemers meedoen. Je kunt je zelf eenvoudig opgeven via de onderstaande link.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden