Fietspuzzelen als alternatief voor de Oosterhoutse Fietsdagen

Foto: CC BY 2.0/FaceMePLS

Dit weekend belooft het ideaal weer te worden om lekker te gaan puzzelen tijdens een fietsrit van 20 kilometer door de regio.

Fietsdagen

De stichting Fietsdagen organiseert normaal de Familiefietsdag en de Oosterhoutse Fietsvierdaagse, maar door corona heeft de organisatie alle evenementen dit jaar geschrapt. Vooral omdat de anderhalve meter afstand niet altijd kan worden gewaarborgd tijdens de drukbezochte fietsdagen. Maar fietsen is gezond en nu het weer iets koeler wordt willen we allemaal wel weer actief naar buiten!

Gratis puzzelroute

De routemakers van de Fietsdagen zijn daarom op pad gegaan om een aantal mooie tochten in de regio te maken met een puzzelelement. Tochten die je kunt maken wanneer jij daar zin in hebt. De routebeschrijvingen van deze fietstochten kun je gratis afhalen bij de VVV aan de Torenstraat dat tevens het startpunt is van de routes. Als je het formulier met de juiste antwoorden hier ook weer inlevert maak je bovendien kans op een leuk prijzenpakket. Alle tochten zijn ongeveer 20 kilometer en dus voor bijna alle leeftijden goed te doen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen