Gigantische stijging digitale collecte KWF Kankerbestrijding

Foto: KWF

Deze week is het de jaarlijkse collecteweek van het KWF. Dit jaar is er een flinke stijging te zien van de online opbrengsten.

Stijging online opbrengst

In de eerste week van september is het ieder jaar de collecteweek voor KWF Kankerbestrijding. Ook in Oosterhout komen veel collectanten aan de deuren. Ilse van den Dool coördineert de collecte in Oosterhout: “Ondanks corona gaat de KWF collecte dit jaar gewoon door. We zijn al een paar dagen bezig en we zien vooral een gigantische stijging van de online opbrengst. De teller staat nu al boven 3.000 euro in Oosterhout. Het organiseren van een collecte vergt maanden voorbereiding, hoe gaaf is het dan om te zien dat ‘wij als Oosterhout’ woensdag de dagtopper zijn met de hoogste digitale opbrengst in de categorie dorp en kleine stad!”

Geen 100% dekkingsgraad

Ilse: “Helaas hebben we met het KWF geen 100% dekkingsgraad in Oosterhout, Dorst, Den Hout en Oosteind wat betreft de collecte. Mede door corona hebben toch een aantal collectanten hun wijk voor dit jaar afgezegd. We komen nu bij ongeveer 70% van de Oosterhouters aan de deur, maar de rest dus helaas dit jaar niet. Mocht er een collectant aan de deur komen, geef dan wat u kunt missen. En komt er geen collectant aan de deur, geef dan aub wat u kunt missen via de onderstaande link.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen