Hond Sjoerd van baasje Ivonne van Raaij is de Mooiste Hond van Oosterhout

Sjoerd is de Mooiste Hond van Oosterhout
Sjoerd is de Mooiste Hond van Oosterhout
Foto: Ivonne van Raaij

Hond Sjoerd van baasje Ivonne van Raaij is de mooiste van Oosterhout en hij is tweede geworden van de provincie Noord-Brabant.

Mooiste Hond van Oosterhout

Dit jaar wordt voor de vierde keer de verkiezing ‘Mooiste Hond’ georganiseerd. inmiddels zijn de stemmen uit de eerste ronde geteld en zijn de winnaars van de gemeentes en provincies bekend gemaakt. Hond Sjoerd van baasje Ivonne van Raaij de winnaar van de titel Mooiste Hond van Oosterhout 2020, met maar liefst 502 geldige stemmen! Op nummer twee zijn ex aequo hond Pip van baasje Irene en hond Bonny van baasje Linda Goede geëindigd met 79 geldige stemmen. Vanuit de gemeente Oosterhout deden dit jaar maar liefst 79 honden mee aan deze verkiezing.

Mooiste Hond van Nederland

De gemeentewinnaars met de meeste stemmen worden uitgeroepen tot provinciewinnaars. Helaas kreeg hond Bailey uit Den Bosch bijna 300 stemmen meer dan de Oosterhoutse Sjoerd en mag Bailey meestrijden mee voor de landelijke titel. De landelijke winnaar wordt uiteindelijk gekozen door een deskundige jury. Omdat de finale helaas niet fysiek kan plaatsvinden, wordt alle provinciewinnaars gevraagd een filmpje toe te sturen dat wordt beoordeeld door de jury. Het belangrijkste beoordelingscriterium hierbij is dat de interactie tussen hond en baas goed zichtbaar is. Wie zich de Mooiste Hond van Nederland mag noemen wordt op 29 oktober bekendgemaakt.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen