Online presentatie van de gedichtenbundel ‘Gelukkig is er ook goed nieuws’ van Christian Goijaarts

Foto: Christian Gooijaarts

Op zondag 15 november wordt het eerste boek van Christian Goijaarts gepresenteerd tijdens het Online Schrijverscafé van Theek5.

Online Schrijverscafé met Christian Goijaarts

Al op jonge leeftijd wist Christian Goijaarts het zeker: Ik wil later schrijver worden. En met de presentatie van zijn eerste boek op zondag 15 november tijdens het Online Schrijverscafé van Theek 5 gaat die droom in vervulling! De bundel ‘Gelukkig is er ook goed nieuws’ is een verzameling vrolijke versjes voor kleine én grote kinderen, waarin taalplezier, optimisme en muzikaliteit voorop staan. De Bredase illustrator Marq van Broekhoven maakte bij ieder gedicht een treffende illustratie.

Heer Adjudant

Christian is binnen Kaaiendonk bekend als ‘Heer Adjudant’, de rechterhand van Prins Mienus XIV. Christian heeft deze rol sinds Elluf Elluf 2019 op zich genomen. In het dagelijks leven is Christian tekstschrijver en probeert hij lezers op een prettige manier te informeren, te overtuigen of aan het denken zetten. Hij schrijft voor aan een diversiteit aan klanten in onder andere in de zorg en het onderwijs. Daarnaast beheert hij samen met zijn vrouw Inge B&B De Bunderkens in Dorst.

Schrijf je in voor de online presentatie

Op 15 november wordt de bundel ‘Gelukkig is er ook goed nieuws’ van Christian Goijaarts tijdens het Online Schrijverscafé gelanceerd. Bibliotheek Theek 5 is helaas gesloten, daarom wordt dit Schrijverscafé digitaal via Zoom gehouden, geheel coronaproof! Wanneer je je inschrijft via de onderstaande link ontvang je per mail een link om de presentatie online mee te kijken. Zoek je nog een leuk decembercadeautje voor jezelf of iemand anders, dan kun je het boekje hieronder ook direct bestellen!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen