Zaterdag start de Kids Koning Wintermarkt als alternatief voor de schaatsbaan

Foto: Couleur by Pixabay

Van 11 december tot en met 4 januari 2021 is op de Markt de Koning Wintermarkt als alternatief voor de traditionele schaatsbaan.

Kids Koning Wintermarkt

De organisatie achter de IJsmarkt heeft een coronaproof alternatief voor de traditionele schaatsbaan georganiseerd, met name gericht op kinderen. Momenteel wordt er dan ook hard gewerkt aan de opbouw van de Kids Koning Wintermarkt die zaterdag open moet gaan. Inmiddels zijn alle bomen op en rond de Markt al voorzien van lichtjes en zullen vier grote winterdecors het plein transformeren naar een winter wonderland waar Bombast aan de kinderen zal gaan vertellen over zijn avonturen.

Bewegende kerstboom

Speciale toegangspoorten leiden je naar de Kids Koning Wintermarkt en als spectaculair middelpunt verrijst er een 11 meter hoge bewegende kerstboom. Naast deze enorme eyecatcher komen een 2 tal oversized kerstcadeaus te staan gemaakt door de Oosterhoutse kunstenares Diana Nooten. Deze kerstpakketten zijn ter promotie van de inzamelingsactie van Stichting Leergeld. Stichting IJs op de Markt organiseert De Kids Koning Wintermarkt van 11 december t/m 4 januari 2021.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen