KaaiHart wil met lichtpuntjes mensen blij maken en de kroegen ondersteunen

Foto: KaaiHart

Marjolein en Soraya van KaaiHart hebben een missie in deze donkere dagen: Lichtjes verspreiden en zo Kaaiendonk een beetje mooier maken!

Lichtpuntjes van KaaiHart

Marjolein en Soraya van KaaiHart: “Lichtpuntjes verspreiden, dat is onze missie! Mensen verblijden met onze lichtpuntjes en zo Kaaiendonk een beetje mooier maken. Maar dat niet alleen! Om in deze tijden van crisis de kroegen een klein beetje te ondersteunen zal de gehele opbrengst gaan naar een plek die ons dierbaar is; de kroegen van Kaaiendonk. De plek waar wij ruim 15 jaar hebben gefeest en alle mijlpalen hebben gevierd. Daar zijn we opgegroeid en hebben we levenservaring opgedaan. Dat mag niet verloren gaan!”

Al 500 Lichtpuntjes

Dankzij enkele sponsors zijn de eerste 500 lichtpuntjes inmiddels in productie. Deze kunnen vanaf vrijdag worden gekocht voor 3,50 euro per stuk. Voor dat geld maak je dus iemand blij èn steun de je uitbaters van de Kaaiendonkse Leuttempeltjes. Van vrijdag 18 t/m woensdag 23 december zijn de Lichtpuntjes te koop bij Kerstmis Dries op de Hoogstraat. Je kunt ook een mailtje sturen aan [email protected] met het gewenste aantal, je adres en telefoonnummer. Dan kunnen de dames van KaaiHart jouw bestelling coronaproof bezorgen binnen Oosterhout.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen