Ook niet-essentiële winkels beperkt open: We mogen weer ‘een soort van’ shoppen!

Foto: Pixabay License / 19811900

We kunnen weer ‘een soort van’ shoppen! in onze favoriete Oosterhoutse winkels nu ook niet-essentiële winkels weer open mogen!

Beperkt weer winkelen

Dat we sinds gisteren weer een beetje mogen gaan winkelen in de Oosterhoutse winkels is natuurlijk erg fijn. Allereerst voor de lokale winkeliers en de lokale economie die het momenteel erg zwaar hebben. Daarnaast is het ook fijn voor de klanten, want nu is er toch de mogelijkheid om bij zogenaamde ‘niet-essentiële winkels’ spullen te kopen. Let wel op, want niet alle winkels doen hieraan mee. Informeer dus vooraf of jouw favoriete winkel ook de deuren weer beperkt opent.

Voorwaarden

Helaas mogen de winkeliers de deuren nog niet wijd open zetten. De Rijksoverheid heeft een aantal voorwaarden gesteld. zo mag er alleen bij de deur worden afgehaald en mogen dit alleen producten zijn die vooraf zijn besteld. Je dient deze bestelling minimaal 4 uur vooraf te doen en je kunt alleen ophalen binnen het afgesproken tijdslot dat door de winkelier is bevestigd. Uiteraard kun je alleen klachtenvrij jouw artikelen ophalen en betaalt zoveel mogelijk vooraf of contactloos. Natuurlijk blijven ook de andere basisregels gelden zoals de 1,5 meter afstand, hygiënemaatregelen en geen groepsvorming van kracht. Kijk op de onderstaande link voor meer informatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen