Steun onze voetbalverenigingen en doe mee met de Oosterhoutse Voetbal Bingo

Foto: ORTS

Vanaf woensdag 3 maart, 20.00 uur wordt er op de ORTS Televisie en Radio weer zes weken lang live Bingo gespeeld.

Bingo!

“De voetbalverenigingen binnen onze gemeente kunnen in deze tijden wel een financieel steuntje in de rug gebruiken”, zo vertelt een enthousiaste Ad Evers van de ORTS. “Doordat er al een tijdje geen wedstrijden meer zijn en de kantine tijdens de trainingen gesloten moeten blijven, missen de voetbalverenigingen een flink stuk uit hun inkomsten. Daarom heb ik de verenigingen bij elkaar gebracht voor de eerste Oosterhoutse Voetbal Bingo. Dat gaan we weer zes weken lang spelen op de ORTS Radio en Televisie”.

Voetbalverenigingen

Vorig jaar werd tijdens de eerste lockdownperiode door de ORTS en Oosterhout Nieuws samen de Grote Oosterhoutse Blijf Binnen Bingo georganiseerd. Dat bracht Ad Evers van de ORTS op het idee om de BlijfBinnenBingo om te vormen tot de eerste Oosterhoutse Voetbal Bingo. Ad: “De ORTS, VV Neerlandia (Dorst), OVV’67 (Oosteind), Irene’58 (Den Hout), VV SCO, TSC en VV Oosterhout en werken samen om een zestal prachtige bingoavonden weg te zetten, waarbij de opbrengsten worden verdeeld onder de voetbalverenigingen binnen onze gemeente.”

Presentatie-duo

De presentatie zal deze zes weken lang in handen zijn van Ad Evers en Joost -Joosterhouter- Roovers. Ad: “De eerste uitzending is op woensdag 3 maart vanaf 19.00 uur en de uitzendingen duren tot 21.00 uur. Er worden iedere week drie rondes gespeeld met een flinke prijzenpot met prijzen van lokale ondernemers. Van elke verkochte kaart gaat er een gedeelte naar iedere Oosterhoutse Voetbalvereniging. De totale opbrengst wordt dus gelijkmatig verdeeld onder de zes verenigingen.”

Kaartverkoop

Om alle zes de avonden mee te spelen is er een set kaarten beschikbaar voor 15 euro waarbij je in totaal 7 kaarten ontvangt. De mensen die een set kaarten kopen spelen de laatste avond met een dubbele kaart. Losse kaarten zijn vanaf 27 februari wekelijks verkrijgbaar voor 2,50 euro per stuk. Kaarten zijn te koop bij alle Oosterhoutse vestigingen van Jumbo Supermarkten en Bakker Dennis in Dorst.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden