Ontwerp jij het nieuwe carnavalsinsigne voor komend jaar?

Foto: OCS De Smulnarren

Carnaval 2021 ligt nog maar net achter ons of OCS De Smulnarren kijkt al vooruit naar het nieuwe seizoen met het motto ‘Saome as Vanouds’.

Saome as Vanouds

Nu we de bijzondere Hatsekidezevierenwethuis-carnaval achter ons hebben gelaten, blikt OCS De Smulnarren al vooruit naar 2022. Een nieuw carnavalsseizoen dat we hopelijk weer ‘Saome as vanouds’ met elkaar gaan vieren. Op de Elfde van dun Elfde zal zoals gebruikelijk weer het nieuwe insigne van Kaaiendonk worden onthuld. En hiervoor zoekt de carnavalsstichting een ontwerper.

Ontwerp jij het nieuwe insigne?

Ben (of ken) jij die creatieveling die goed kan tekenen, boetseren of ben je een meester met je computer of 3D printer? Heb je iets met carnaval, of misschien wel helemaal niet maar maak je wel graag mooie dingen? Dan daagt de OCS jou uit om een ontwerp in te dienen. Wie kans wil maken om de ontwerper van het enige echte Kaaiendonkse Carnavalsinsigne van 2022 te worden, dient een ontwerp te maken dat aan de volgende richtlijnen voldoet:

  • Een origineel en carnavalesk ontwerp (bij voorkeur geen nar of prins) met ten hoogste 6 kleuren en een maximaal formaat van 12 x 12 x 3 cm;
  • Het ontwerp heeft een koppeling met het motto van 2022: “Saome as vanouds” en bevat het jaartal 2022 en de 3 maantjes van Oosterhout;
  • Het ontwerp is briljant in zijn eenvoud (dus niet te veel details), zodat het ook technisch goed uitvoerbaar is.

Je kunt je ontwerp (bij voorkeur voorzien van een korte uitleg) insturen via [email protected] tot 1 mei. De insignes van de afgelopen jaren zijn gegoten in gips. Maar weet jij een ander materiaal, waarmee snel en tegen lage kostprijs ca. 1.100 insignes gemaakt kunnen worden, dan mag dat natuurlijk ook. Kijk voor inspiratie en alle insignes van voorgaande jaren op de onderstaande website.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden