Oosterhout krijgt eigen uitbreidingsset van het partyspel 30 Seconds

Foto: eerstspelen.nl

Met het nieuwe spel ‘Eerst Spelen! Zeggen ze in Oosterhout’ krijgt onze stad een eigen versie van het spel 30 Seconds.

Oosterhoutse 30 Seconds

Vanaf vandaag kun je jouw versie bestellen van het partyspel ‘Eerst Spelen! Zeggen ze in Oosterhout’. Dit is een uitbreidingsset van het bekende bordspel 30 Seconds, waarbij alles draait om snelheid en het zo exact mogelijk omschrijven van begrippen. Pak een kaart van de stapel en probeer de 5 omschrijvingen zo juist mogelijk te omschrijven zonder namen te noemen. Maar let op, je hebt maar 30 seconden!

1.750 Oosterhoutse begrippen

De Oosterhouters Remco de Bont, Maurick Janssens, Stefan van den Kieboom en Jelle van Biert bedachten in totaal 1.750 begrippen die op de kaartjes van de Oosterhoutse uitbreidingsset werden gezet. Denk hierbij aan bekende Oosterhouters, Oosterhoutse verenigingen, delicatessen en begrippen van vroeger en nu. De teams hebben om en om een halve minuut om zoveel mogelijk begrippen te raden. Wie is de enige echte Oosterhouter en verslaat het andere team?

Nu te bestellen

‘Eerst spelen! Zeggen ze in Oosterhout’ kost € 17,95 inclusief bezorgkosten binnen de gemeente Oosterhout. Let op! Het basisspel 30 Seconds (o.a. spelbord, pionnen, dobbelsteen en zandloper) wordt hierbij niet meegeleverd. De bestellingen worden, als alles volgens planning gaat, vanaf de laatste week van april uitgeleverd. Klik op de onderstaande link voor meer informatie of om het spel direct te bestellen. Overigens kon je eerder ook al een (veel kleinere) versie met 50 Oosterhoutse begrippen downloaden op onze website.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen