Juf Crissy rent een marathon om alle kinderen uit haar klas te begroeten

Juf Crissy (uiterst rechts) bij de start
Foto: Marjolein Vorspaget

Ruim 42 kilometer heeft Juf Crissy Vos van SBO De Wissel afgelopen zondag hardgelopen om alle kinderen uit haar klas te begroeten.

Regionale marathon

Zondag is Juf Crissy Vos een rondje langs de leerlingen van haar klas, groep 6a van Basisschool de Wissel gelopen. Omdat de Wissel een school is voor speciaal onderwijs wonen de leerlingen in de hele regio. Het rondje langs haar leerlingen werd zo een hele marathon van Oosterhout via Dongen, Raamsdonksveer, Geertruidenberg en Made weer terug naar Oosterhout. Ruim 42 kilometer dus!

Goed getraind

Gelukkig is Juf Crissy goed getraind. Hoewel ze oorspronkelijk een zwemster is, gaat het hardlopen haar ook goed af. Eigenlijk zou ze meedoen aan een grote Marathon zoals die van Rotterdam of Berlijn. Ze was samen met haar vriend Erik en diverse collega’s dus al volop aan te trainen toen corona roet in het eten gooide.

Medaille behaald

Bovendien wist ze een groot aantal leerlingen en collega’s te enthousiasmeren om zondag een stukje mee te lopen. Op deze manier hoopt Juf Crissy aan de kinderen te laten zien dat sporten en bewegen leuk is. Het waaide hard, maar er werd niet opgegeven. Iets later dan gepland kwam de hele groep weer terug bij SBO De Wissel. Daar wachtten ouders en leerlingen de groep op. Een welverdiende medaille en een ervaring rijker!

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden