Laatste kans om mee te spelen met de Zonnebloemloterij!

Foto: De Zonnebloem

Je kunt nog tot 1 november een lot kopen voor de Zonnebloemloterij. Je maakt kans op mooie prijzen en steunt het werk van Stichting de Zonnebloem.

Extra hard geraakt

De Zonnebloem is er voor mensen met een lichamelijke beperking, een groep is extra hard getroffen door corona. Zij zijn al beperkt in hun bewegingsvrijheid en ook vele activiteiten die onze vrijwilligers organiseren konden niet doorgaan. Om toch in contact te blijven, ondernemen de Zonnebloemvrijwilligers de meest creatieve acties om haar deelnemers aangesloten te houden bij de samenleving. En daar is geld voor nodig, Daarom organiseert De Zonnebloem ook dit jaar weer de Zonnebloemloterij. Wanneer je een lot hebt maak je kans op geweldige prijzen zoals een vakantie in het Beekse Bergen Safari Resort, een dagje uit bij Tuinen Appeltern, handige keukenapparaten zoals een airfryer of een originele Zonnebloem-thermosfles!

Koop je loten

De Oosterhoutse afdeling van De Zonnebloem verkoopt de Zonnebloemloten tijdens lokale activiteiten en online. Via de link onderaan dit bericht kom je op de persoonlijke pagina van Jan Brouwers, coördinator van de verkoop van de Zonnebloemloten in Oosterhout. Je bepaalt zelf hoeveel loten je wilt bestellen, geeft je e-mailadres door en je betaalt eenvoudig met iDeal. Je ontvangt je loten per mail. Is dat allemaal te ingewikkeld, neem dan contact op met Jan Brouwers op telefoonnummer 0162 422 484, stuur een appje naar 06 835 630 87 ten name van Jan Brouwers of stuur een email aan [email protected] Geef het gewenste aantal loten door en het thuisadres. Jan zorgt er dan voor dat je loten worden thuisbezorgd. Doe dat voor 1 november! Op 8 november worden de winnende loten bekendgemaakt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen