Oosterhoutse Golfclub plant bomen tijdens Boomfeestdag

Foto: De Oosterhoutse

Met het planten van 3 nieuwe volgroeide bomen besteedde golfclub De Oosterhoutse gisteren uitgebreid aandacht aan de Nationale Boomfeestdag.

De Oosterhoutse

De Oosterhoutse Golfclub aan de Dukaatstraat hecht veel waarde aan het behoud van natuur en milieu en wil ook duurzaam omgaan met de 75 hectare grond waarop de golfbaan ligt. Er is veel aandacht voor de bestaande flora en fauna en daarom werkt De Oosterhoutse ook niet met chemische bestrijdingsmiddelen. De extra bomen die op de Nationale Boomfeestdag zijn aangeplant passen uitstekend bij deze visie.

Drie volgroeide bomen

Paul van Logtestijn, voorzitter, Arijan van Alphen, hoofd Greenkeeping en Toine Leijten die als lid en sponsor van De Oosterhoutse deze bomen heeft geschonken, startten gedrieën met de pittige klus om de 3 bomen van ieders 500 kg en kluiten van 1,5 meter doorsnede hun plek op De Oosterhoutse te geven. Toine Leijten: “Met ons bedrijf zijn we al jaren verbonden aan De Oosterhoutse. Duurzaamheid is een thema wat mij zowel zakelijk als privé bezighoudt. Vandaar dit gebaar”.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen