Businessclub Eerst Eten heeft succesvolle bijeenkomst in De Biesbosch

Foto: Businessclub Eerst Eten

Vorige week kwamen ongeveer 45 ondernemers uit onze regio samen in Drimmelen voor de netwerkbijeenkomst van Businessclub Eerst Eten.

“Trossen los!”

Zo noemde Voorzitter Hans van Poppel de netwerkbijeenkomst van Businessclub Eerst Eten op donderdag 23 juni. Wederom een bijzondere bijeenkomst. Een samenwerking vanuit de passie voor varen van de leden Juliette Bevelander en Henny van Osta resulteerde in een waterrijke netwerkavond. Lekker eten, drinken en genieten van adembenemende natuur middels een mooie vaartocht door De Biesbosch.

Vaartocht door de Biesbosch

Om 17.30 uur kwamen ongeveer 45 ondernemers uit de regio Oosterhout, Breda en Etten-Leur samen in in Drimmelen. Tijdens het genot van een hapje en drankje heette voorzitter Hans van Poppel de ondernemers een hartelijk welkom. Peter Bevelander hield kort een praatje over de vaararrangementen op zijn motorboot. Fred Janssen, één van de drie havenmeesters van Jachthaven Biesbosch, vertelde de aanwezigen alle ins en outs over de grootste binnenlandse jachthaven van Europa en Adrie van Schendel en Henny van Osta gaven een presentatie over hun IT-bedrijf.

Informeel netwerken

Na een heerlijke soep- en broodmaaltijd wandelde de groep naar de oude jachthaven van Drimmelen waar zes bootjes van klaar lagen voor het gezelschap. Op naar de Aakvlaai waar aan de oever van een van de strandjes de drankjes al klaar stonden. Onder begeleiding van een prachtige zonsondergang werd de tocht naar huis ondernomen. Hoe mooi is het om op deze manier informeel te netwerken. Ook iets voor jou? Kijk op de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen