Op weg naar het Parkfeest: Rowwen Hèze

Foto: Rowwen Hèze

Op 14, 15 en 16 juni staat het Slotpark weer gevuld met de beste artiesten voor het jaarlijkse Parkfeest. Ook dit jaar heeft de organisatie weer een fantastische line-up met namen als Matt Simons, Kraantje Pappie, Miss Montreal, 3JS, Rowwen Hèze, Lil Kleine, FÄIS, Tim Akkerman sings The Boss, Ten Times A Million en vele anderen. Oosterhout Nieuws licht regelmatig een van de artiesten of acts uit. Deze keer de beurt aan een van de acts van de zaterdag: Rowwen Hèze.

Rowwen Hèze

De naam van ‘Rowwen Hèze‘ is inmiddels meer dan gevestigd. Al ruim dertig jaar te vinden in theaters, feesttenten, festivals en clubs. In 2004 stonden zij voor het laatst op het podium van ons Parkfeest. Een legendarische editie, want vlak na hun optreden was het bier op… Nu, 15 jaar later keren zij terug in het Slotpark. Met opzwepende energieke liedjes, polka’s, Ierse folk en tex mex afgewisseld met gevoelige ballades. Ingetogen en uitbundig, melancholiek en feestelijk. Met teksten waarin liefdevol het leven van alle dag wordt beschreven. Grote onderwerpen als de liefde en de dood, teruggebracht tot het kleine van het dorp. Het Parkfeest heeft beloofd genoeg bier in te slaan dit jaar, dus het belooft een optreden te worden om in te lijsten!

Kaarten

Kaartjes voor de Parkfeest Vrijdag kosten 17,50 per stuk en voor de Zaterdag 30 euro per stuk en zijn online te koop via de onderstaande link. Je kunt ook een passe-partout nemen voor 38 euro. Daarmee heb je alle dagen entree tot het Slotpark. Klik op de onderstaande link om direct kaarten te bestellen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen