Parkfeestweer: de voorspellingen zijn goed voor de zaterdag

Foto: Henny Brandt voor Oosterhout Nieuws

Zijn de weergoden het Parkfeest dit jaar dan toch goed gezind? Na een droge vrijdagavond lijkt het ook op zaterdag een droge en ideale festivaldag te worden.

Droog met zonnige periodes

Volgens de website weeronline.nl zullen de buien van zaterdagmorgen aan het begin van de middag wegtrekken en wordt het vanaf een uur of twaalf droog. Vanmiddag wisselen stapelwolken en de zon elkaar in het begin nog af, maar het zou nog best zonnig kunnen worden. Met een zwakke tot matige wind en een temperatuur van een graad of 20 zal het ideaal weer worden om op je gemak een biertje of een wijntje te pakken in het Stadspark.

Bourgondisch Loungen

En voor de liefhebbers van een speciaal biertje of een heel goed wijntje zal Slotpark-Oost, aan de andere kant van de Slotlaan, weer worden omgetoverd tot loungepark. Vanmiddag staan daar vanaf 14.30 uur de DJ’s die je nog van vroeger kent uit de Oosterhoutse kroegen hier hun muziek te mixen. om 21.15 uur za DJ Funkerman het laatste setje instarten in Slotpark-Oost. In Slotpark-West met de kiosk trapt Miss Montreal om 15.00 uur de Parkfeestzaterdag af. Zij wordt gevolgd door VUIG, Lil Kleine, FÄIS, Rowwen Hèze, Ten Times a Million, Matt Simons, 3JS en Kraantje Pappie. Er zijn nog kaarten beschikbaar, zowel online via de onderstaande link als aan de poort. Maar wie gokt op een laatste kaart aan de poort kan wel eens rechtsomkeer moeten maken…

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen