Wipneus en Pim als toetje op de afterparty van Parkfeestzaterdag

Wipneus & Pim
Wipneus & Pim
Foto: Stichting Parkfeest

DJ’s Wipneus en Pim zijn als ‘extra toetje’ aan het programma voor het Parkfeest op zaterdag 11 juni toegevoegd.

Wipneus en Pim

Eerder las je op Oosterhout Nieuws al de line-up voor de Parkfeestzaterdag met onder andere Maan, The Lost Chords, S10, Kris Kross Amsterdam en als afsluiter Di-rect. Maar het Parkfeest gaat dit jaar op zaterdag iets langer door. Na het optreden van Di-rect zorgen oude bekenden Wipneus en Pim met hun bekende interactieve DJ-set voor een spetterende afterparty in Slotpark West! De één met zijn kroontje op z’n hoofd, de ander met z’n puntmuts. Hiermee biedt de organisatie een extra toetje voor het Parkfeestpubliek. Naast deze optredens zullen ook diverse straatartiesten voor de nodige verrassingen en hilariteit zorgen.

Local Heroes

Slotpark Oost zal op zaterdag 11 juni in het teken staan van Local Heroes, artiesten uit Oosterhout en omgeving. Zowel jong talent als gevestigde namen, van metal tot trance. Het komt allemaal voorbij op het podium in het Slotpark Oost. Nienke Hillemans was in 2020 winnaar van de talentenjacht De Nieuwe Strot. Zij zal onder begeleiding van de Talentband op het podium schitteren. At First is een jonge frisse metalband, die een ijzersterk debuutalbum lanceerde. Het duo Lin en Jur, geregeld te vinden op podia in de Klappeijstraat, spelen een akoestische set. Gitariste Merel van de Keer geeft je de blues in het Slotpark. Ook deze editie van het Parkfeest zijn er grote house DJ’s die van Slotpark Oost een grote club maken. Bredanaars DJ Dazzle en DJ Cor Fijneman gaan zorgen dat niemand stil blijft staan! 

Kaarten en meer informatie

Tickets voor het Parkfeest zijn te koop via de link onderaan dit artikel. Een ticket voor vrijdag kost 19,50 euro, zaterdag 39,50 euro en een passe-partout voor beide avonden kost 49,50 euro. Het Parkfeest is opgericht voor goede doelen in Oosterhout. Daarom kun je hier aangeven naar welk goed doel jouw bijdrage van één euro gaat. En wil je Festifan worden? Dit kun je eenvoudig regelen bij het bestellen van je tickets!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen