Ruben Schrauwen judokampioen in Terheijden

Ruben Schrauwen
Ruben Schrauwen
Foto: Bliemer Arashi Sport

De judoka’s uit Oosterhout en Breda van Bliemer Arashi Sport waren zondag 3 juni opnieuw met een groot deelnemersaantal aanwezig op het 500 puntentoernooi bij JV Haragei te Terheijden. De judovereniging Haragei had opnieuw bezit van de grote sportzaal in Cultureel centrum De Cour.

Arashi sterk vertegenwoordigd

In 3 groepen werden 125 judoka’s ingedeeld. Twee groepen ’s morgens en 1 groep ’s middags. De organisatie zorgde dat heel de dag perfect verliep en naast de gewonnen puntenbekers was er voor iedereen een prijs. Arashi was sterk vertegenwoordigd met judoka’s uit Oosterhout, Teteringen, Heusdenhout en Boeimeer.

Ruben kampioen

Kampioen werd Ruben Schrauwen met 3 gewonnen wedstrijden met de maximale score Ippon en hij behaalde daarmee zijn gouden 500 puntenbeker. Volgend seizoen gaat hij instappen bij de judobondtoernooien. Ook Bram Bové, Gunnar van Hamburg en Tygo Dorrestein werden ongeslagen kampioen. Tweede werd Pepijn Floor. Rens van Damme behaalden zijn 400 puntenbeker en Gunnar van Hamburg en Lisa van Trier hun 300 puntenbeker. De 200 puntenbeker werd binnengehaald door Tygo Dorrestein. Tien judoka’s van Arashi pakte een 3e plaats.

500 puntentoernooi Oosterhout

Na de zomer is het eerste 500 puntentoernooi weer in Oosterhout, daarna volgen weer Lage Zwaluwe, Zevenbergen, Haagse Beemden, Terheijden en Made. Afgelopen weekenden wist Vera Wandel de toernooien te winnen in Hamburg Duitsland, Wehl, Mierlo en dit weekende het zware internationale toernooi in Venray. In Mierlo werden Michael en Patrick Pannekoek resp. 1e en 2e. Op naar de zomerexamens!

www.budokwaiarashi.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen