Kunstgrasvelden Neerlandia Dorst beschadigd rondom nieuwjaar

Foto: vv Neerlandia'31

Het nieuwe kunstgrasveld van voetbalvereniging vv Neerlandia ’31 in Dorst is in de periode rondom nieuwjaar ernstig beschadigd door vuurwerk.

Nieuwe kunstgrasveld

Afgelopen zomer is het nieuwe kunstgras hoofdveld in gebruik genomen door voetbalvereniging vv Neerlandia ’31. Na 12 jaar werd het oude kunstgras veld vervangen, hiermee was de vereniging natuurlijk ontzettend blij! Rondom de jaarwisseling is er zowel op het hoofdveld (kunstgras) alsmede het B-veld vuurwerk afgestoken, waardoor beide velden flink beschadigd zijn geraakt.

Onbespeelbaar

Het B-veld is mede hierdoor momenteel onbespeelbaar vanwege verschillende grote kuilen in het veld. Neerlandia laat via Facebook weten te betreuren dat beide velden beschadigd zijn door vuurwerk. “Wij hopen dat dit in de toekomst niet meer voor zal komen. De beschadigingen hebben namelijk zowel een impact op sportief als financieel vlak voor de vereniging.”

Heb jij meer informatie?

Heb jij meer informatie over wie er verantwoordelijk is voor de beschadigingen aan de voetbalvelden? Neem dan contact op met het bestuur per mail: [email protected] of bel naar 06 – 522 75 026.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen