Oosterhoutse Golf Club heeft beste Par-3 baan van Nederland

Foto: screenshot leadingcourses.com

Het 1.270 meter tellende parcours van de Par-3 baan van De Oosterhoutse Golfclub aan de Dukaatstraat is door de website Leadingcourses.com uitgeroepen tot de beste van Nederland. Zij geven de baan maar liefst een 8,9!

‘Korte spel’

De baan oogt volgroeit, hoewel deze in 2017 helemaal is vernieuwd. Het ziet eruit alsof deze er al jaren ligt, hetgeen voor een gedeelte eigenlijk ook wel klopt. Het is een prachtige uitdagende baan die dankzij het verharde pad ervoor zorgt dat de baan zowel in de zomer als winter voor iedereen goed toegankelijk is. Zowel de beginnende als de gevorderde spelers die graag hun ‘korte spel’ willen oefenen kunnen hier hun hart ophalen. En dat geldt zeker ook voor spelers die over minder tijd beschikken en voor spelers die wat moeilijker te been zijn.

Avondvierdaagse

Op woensdag 22 mei, de tweede dag van de Oosterhoutse Avondvierdaagse, starten de lopers vanaf de Oosterhoutse Golfclub. Alle afstanden zullen die avond over het verharde pad langs de award-winnende baan lopen. Je kunt je nog opgeven voor de Avondvierdaagse bij de VVV in Theater de Bussel.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden