Denk mee over nieuwe speeltoestellen Sirius in de wijk Dommelbergen

Foto: Google Streetview

De gemeente nodigt alle kinderen van de Sterrenbuurt uit om mee te denken over de inrichting van de nieuwe speelplek aan de Sirius in de wijk Dommelbergen. De bijeenkomst zal plaatsvinden op woensdag 22 mei tussen 16.00 en 17.00 uur.

Speeltoestellen

Buitenspelen is gezond en leuk! Daarom wil de gemeente graag leuke en uitdagende speelplekken inrichten. De speelplek aan de Sirius is versleten en moet worden opgeknapt. De gemeente nodigt alle kinderen uit de Sterrenbuurt van ook uit om mee te denken over deze nieuwe speelplek tijdens een inloopmiddag op woensdag 22 mei tussen 16:00 en 17:00 uur.

Tekeningen en ideeën

Er zijn dan medewerkers van de gemeente aanwezig om uitleg te geven en jullie wensen en ideeën op te schrijven. Een mooie tekening met daarop speeltoestellen die je graag zou willen hebben op de speelplek kun je ook komen brengen. Je moet wel tussen de 0 en 9 jaar oud zijn. Je ouders of opa en oma worden ook van harte uitgenodigd om te komen. Als het slecht weer is dan kun je ze vinden in Basisschool de Sterrendonk aan de Sterrenlaan 25. De bijeenkomst gaat dus altijd door.

Wat gaat er gebeuren?

De oude speeltoestellen worden opgeruimd en er worden nieuwe speeltoestellen geplaatst. Nadat de gemeente de wensen heeft geïnventariseerd, maken zij een plan voor de nieuwe speelplaats dat opnieuw zal worden gepresenteerd. Daarna worden de speeltoestellen besteld en zal de nieuwe speelplek worden ingericht.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden