Hans Molewijk nieuwe voorzitter Cross for the Crocus

Hans Molenwijk (derde staande van linksHet bestuur van Cross For The Crocus met links vooraan knielend initiatiefnemer en oud-voorzitter Jan-Willem Cornelisse. De nieuwe voorzitter, staand derde van links, is Hans Molewijk.
Foto: Cross for the Crocus

Na 10 jaar neemt Hans Molewijk de voorzittershamer van Stichting Cross for the Crocus over van Jan-Willem Cornelisse.

Hans Molewijk nieuwe voorzitter

De goede-doelen toertocht, Cross for the Crocus, heeft een nieuwe voorzitter. Hans Molewijk neemt na 10 jaar het stokje over van oprichter Jan-Willem Cornelisse. De laatstgenoemde bouwde de toertocht uit van spontane sponsoractiviteit voor een Alpe d’HuZes deelname tot een professionele MTB-toertocht met ANBI-status én vaste waarde in de NFTU-agenda. Daarnaast werd verzekeraar Hh1816 gepresenteerd als nieuwe hoofdsponsor naast M.E B  Bedrijfsverzekeringen.

Professionele organisatie

Nieuwe voorzitter Hans vertelt trots: “We werken al jaren met een groot en ervaren team en staan bekend om de mooie routes en uitstekende organisatie. Hierdoor zijn we geprofessionaliseerd en gegroeid naar 1.400+ deelnemers en hebben twee jaar geleden de officiële ANBI-status behaald.” Op 16 februari wordt voor de 11e keer de sfeervolle MTB-toertocht Cross for the Crocus gereden. De routes van 25, 55 of 70 km gaan door de prachtige bossen, zandverstuivingen en heidevelden rond Oosterhout, Dorst en Rijen en grotendeels over de geroemde MTB Tracks Oosterhout om de gewilde paarse krokus te verdienen.

Meer informatie

Inschrijven voor de Cross for the Crocus op 16 februari 2020 kost slechts 10 euro per deelnemer. Het volledige inschrijfgeld gaat naar goede doelen waar de strijd tegen kanker centraal staat. Kijk voor meer informatie of om jezelf direct in te schrijven op de onderstaande website.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden