Charlton Juan Vicento sluit als speler aan bij de zondagselectie van VV Oosterhout

Foto: VV Oosterhout

De zondagselectie van VV Oosterhout wordt versterkt nu de zeer ervaren speler Charlton Juan Vicento bij de selectie aansluit.

Jeugdopleiding en zondagselectie

Een week geleden werd bekend dat profvoetballer Charlton Juan Vicento de jeugdopleiding van VV Oosterhout naar een hoger niveau gaat tillen. En deze week werd bekend dat hij zich ook gaat aansluiten bij de zondagselectie van de Oosterhoutse voetbalclub. Inmiddels leeft Charlton al meer dan 13 jaar exclusief voor het voetbal en heeft hij de beslissing genomen om een maatschappelijke carrière op te willen gaan bouwen. Daarnaast wilde Charlton graag aan de slag als voetballer bij een leuke, warme vereniging waar hij toekomst in ziet en waar hij zich thuis voelt. Na enkele gesprekken met de hoofdtrainers Stijn Biemans en Jorco de Kok heeft Charlton aangegeven zijn toekomst als voetballer te zien in de zondag selectie van VV Oosterhout.

Charlton Juan Vicento

Op vijfjarige leeftijd is Charlton begonnen met voetbal bij D.W.O. in Zoetermeer, als snel werd hij benaderd door RVC Rijswijk om op een hoger niveau te komen spelen. Daar is Charlton tot zijn vijftiende actief geweest, waarna hij door ADO Den Haag is gescout. Bij ADO is Charlton op zijn 17e gedebuteerd in de Eredivisie. Na een tussenjaar in Griekenland is Charlton bij Willem II in Tilburg is gaan spelen waarmee hij kampioen werd in de Jupiler League. Na Willem II heeft Charlton nog drie jaar bij Helmond Sport gespeeld, waarna het tijd werd voor een maatschappelijke carrière en hij bij de topamateurs van Kozakken Boys is gaan spelen. Het afgelopen seizoen speelt Charlton in de 3e divisie bij SteDOCo en het komende seizoen dus bij VV Oosterhout.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden