Succesvolle voetbalclinics voor de jeugd bij TSC

Foto: Hermann-Otto Israël

De afgelopen twee zaterdagen kon iedereen tot 12 jaar kennismaken met voetbal tijdens de voelbalclinics van TSC.

Voetbalclinics TSC

Wat begon als clinics om nieuwe leden te werven, groeide al snel uit tot twee supertoffe en goed georganiseerde voetbalclinics. Met het stimuleringsbudget van de KNVB had TSC een aantal leuke voetbalspelen gehuurd zoals een voetbalflipper, voetbalsjoelen en een schietschijf. Gecombineerd met smartgoals, een dribbel parcours, afwerkvormen, partij- en trapvormen, goalshots, een 1 tegen 1 vorm en natuurlijk de voetbalboarding werd het een waar spektakel.

Uitdagende trainingen

In totaal hebben er rond de 40 kinderen, die nog geen lid zijn van TSC, in groepen gemixt met de TSC voetballertjes deelgenomen aan de voetbalclinics. Op de ene helft van het veld hebben de JO7/JO8/JO9 teams en op de andere helft de JO10/JO11/JO12 teams getraind, waarbij jongens en meiden, spelers van selectie- en niet selectie teams lekker door elkaar gemixt zijn en ze zich met elkaar op een leuke en sportieve manier konden vermaken. Verdeeld over de twee zaterdagen hebben dan ook zo’n 200 kinderen kunnen genieten van hele leuke- maar ook uitdagende trainingen.

Clinics gemist?

Heb je nu deze voetbalclinics gemist en toch kennis willen maken met voetballen bij TSC, dan kun je mailen met TSC coördinator Kitty Marijnissen via [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen