Wedstrijd TSC – RBC eindigt in een bloedeloze 0-0

Foto: TSC

De wedstrijd die TSC afgelopen zondag thuis speelde tegen RBC uit Roosendaal eindigde met 0-0. Het verslag is geschreven door Henk Jansen.

TSC – RBC

Waar vooral de KNVB dacht dat het echt een spektakel zou worden van de bovenste plank zat die er echt naast. Ze hadden zelfs een neutraal trio aangesteld zodat ook daar geen misverstanden konden ontstaan. Langs de lijn hoge KNVB functionarissen, rapporteurs en zelfs politie in de Warandelaan. Ook de 623 toeschouwers hadden blijkbaar meer sensatie verwacht. Dit alles voortkomend na de gebeurtenissen in de heenwedstrijd destijds in Roosendaal.

Tweede periodetitel

Daar waar het helemaal uit de hand was gelopen was het deze keer een van de sportiefste  en gezapige potjes van dit seizoen. Amper 3 gele kaarten voor lichte overtredingen. Geen enkele wanklank en erger nog weinig hoogstaand voetbal. Al met al een saaie pot waar met 5 hoekschoppen over beide teams en 7 schoten op de goals alles gezegd was. Beide ploegen wilde niet verliezen en speelde op zekerheid. Over de gehele wedstrijd gezien was RBC technisch gezien iets sterker echter ook hun konden geen echte kansen creëren. Ze waren al blij met het gelijke spel zodat de 2e periodetitel vandaag werd binnen gehaald door RBC.

Gelijkspel

Doordat deze strijd in een gelijkspel eindigde was er eigenlijk maar een winnaar en dat was VOAB uit Goirle. Zij wonnen uit met 1-2 bij Kruisland en namen weer wat meer voorsprong. Wel moeten worden nagegeven dat het een uiterst sportieve strijd is geworden waar teveel spelers er met de rem op speelde omdat ook de scheidsrechter van meet af aan niets toeliet. Dit ging duidelijk ten koste van het spel. Je moet ook de teugels wel durven te laten vieren. Als er een van de 2 gescoord zou hebben was het mogelijk een heel andere pot voetbal geworden. Maar het is zoals het is  en al met al heeft TSC toch mooi 4 punten gepakt van de mogelijk gedoodverfde kampioen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen