Zondag vrouwendebat met oud-burgemeester Helmi Huijbregts-Schiedon

Foto: Kletscafé

Zondagmiddag vindt in Theater de Bussel het allerlaatste debat plaats voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022.

Vrouwendebat in De Bussel

Onder leiding van onze voormalige burgemeester Helmi Huijbregts-Schiedon vindt op zondagmiddag 13 maart het allerlaatste debat plaats voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. Van de negen partijen die meedoen aan de verkiezingen doen acht partijen mee aan dit vrouwendebat. LOeS laat om voor hun moverende redenen verstek gaan.

Kletscafé

Veel kiezers stemmen graag op een vrouw die zich verkiesbaar stelt, welnu, dan is dit de kans om naar Kletscafé te komen om te kunnen beoordelen op wie je zou willen stemmen. De partijen is gevraagd om een stelling in te brengen en aan de hand van die stellingen wordt er gedebatteerd. De stelling van iedere partij wordt door het aanwezige kandidaat raadslid verdedigd. Ronald Vermeulen zal het vrouwendebat afsluiten met een eigenzinnige column.

Deelnemers aan het debat

De deelnemende kandidaat raadsleden zijn Natascha Bakx-Braamzeel (CDA), Hannie Broekhoven (GBV), Jacqueline Kuhlmann (GroenLinks), Marie-Louise van Mook (PvdA), Mirjam de Wit van Loon (VVD), Marleen Helsloot (D66), Bianca Buinsters – van Bragt (Gemeentebelangen) en Lalique Schoner (Voor Heel Oosterhout). Het debat begint om 14.00 uur en de entree is uiteraard gratis. Na afloop van het debat is er nog een informele nazit. Je vindt Theater de Bussel aan de Torenstraat.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen