De Beren gaan bezorgen vanuit nieuw bezorgrestaurant aan de Bredaseweg

Foto: De Beren Oosterhout

Sinds afgelopen week is restaurant De Beren weer begonnen met het bezorgen van de spareribs en andere berelekkere maaltijden. Op 10 november opent het Beren Bezorgrestaurant aan de Bredaseweg. Oosterhout Nieuws nam er alvast een kijkje.

Bezorgrestaurant De Beren Oosterhout

De horeca heeft het zwaar in deze coronacrisis. Dat merkten ook Fleur van den Nieuwenhuizen en Erik Oomes van Restaurant de Beren op de Markt. Toch weerhoudt het dit jonge ondernemersduo niet om op begin november een nieuwe horeca-onderneming op te starten. Erik: “Al voor de coronacrisis waren Fleur en ik aan het nadenken over uitbreiding van de zaak. Een Bezorgrestaurant van De Beren in onze eigen stad kwam voor de coronacrisis ook al voorbij. Toen we aan het begin van de crisis uit noodzaak begonnen met het bezorgen van maaltijden vanuit ons restaurant, hebben we gemerkt dat Oosterhout klaar is voor Bezorgrestaurant de Beren!” Op 1 augustus kregen Fleur en Erik de sleutel van de voormalige dierenwinkel aan de Bredaseweg. Sindsdien wordt er hard gewerkt aan de verbouwing tot bezorgrestaurant. Zo zijn de wanden al betegeld, maar is het nog wachten op de keuken.

Routing in de zaak

Erik gaat verder: “Het is logisch dat het in het restaurant op de Markt in het begin allemaal niet 100% soepel verliep. Hoewel onze klanten hier niets van hebben gemerkt, was het achter de schermen soms kunst en vliegwerk om alle bestellingen snel te verwerken. De keuken van het restaurant is niet ingericht voor het bezorgen van maaltijden, maar juist om dat ter plekke op te eten. Daarom zijn we destijds ook gestart met enkele postcodes tegelijk om te kijken of we het aan zouden kunnen. Dat werd een supergroot succes!” Fleur vult hem enthousiast aan: “De keuken van het nieuwe bezorgrestaurant wordt juist helemaal ingericht op het snelle verwerken van maaltijden zodat niemand lang zal hoeven te wachten. Daarnaast hebben we inmiddels ook ervaring opgedaan over hoe we de maaltijden zo snel mogelijk kunnen bezorgen. En dat gaan we vanaf het begin meteen al in alle postcodes doen zodat iedereen in Oosterhout beregoede maaltijden kan bestellen en laten bezorgen!”.

Nu al bezorgen!

Het stel heeft duidelijk zin in deze nieuwe uitdaging. Erik: “Fleur en ik gaan dit nieuwe restaurant echt samen doen. Afgelopen week zijn de e-scooters en e-bikes bezorgd en zijn we weer begonnen met het bezorgen van maaltijden. Nu nog even vanuit het Beren restaurant aan de Markt, dat ook gewoon open zal blijven. Maar straks vanuit ons splinternieuwe bezorgrestaurant!” Je kunt voor vanavond al je maaltijd bestellen via de onderstaande link en direct thuis of op kantoor laten bezorgen. Bellen naar 0162 – 464734 om je bestelling door te geven kan ook. Dat kan 7 dagen per week tussen 16.00 en 21.30 uur. Vanaf 10 november zal het nieuwe bezorgrestaurant aan de Bredaseweg open zijn en kun je hier straks ook gratis parkeren en je berelekkere maaltijden afhalen. Overigens kun je nu ook nog gewoon reserveren om te gaan eten bij het restaurant op de Markt met inachtneming van de regels van het RIVM. Wij wensen Fleur en Erik veel succes!

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden