#OOSTERHOUTISERVOORJOU laat Oosterhoutse ondernemers zien!

Foto: Oosterhout Nieuws

Oosterhout Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden.

#OOSTERHOUTISERVOORJOU

Steun de lokale ondernemer! Probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel altijd de landelijke maatregelen, maar steun de ondernemers uit Oosterhout in deze moeilijke tijden. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in Oosterhout!

Nieuw! De Eigenwijzer Voetbal Akademie

Eigenwijzer Dans Akademie is de gezelligste, en leukste dansschool van Oosterhout, waar lessen worden verzorgd in de nieuwste dansstijlen op verschillende niveaus. Ben jij op zoek naar een uur moderne dans, hiphop, dancehall of wil je gewoon swingen tijdens de zumba les? Dan ben je bij E.D.A. aan het juiste adres! Daarnaast creëren Eigenwijzer Dans Akademie en VV Oosterhout een plek waar kids tussen 3 en 6 jaar de sport voetbal kunnen leren kennen met de Eigenwijzer Voetbal Akademie!
Eigenwijzer Dans Akademie | Mathildastraat 21B | tel.: 06 – 398 599 77 | www.eigenwijz-r.nl

Vers brood en barista-koffie bij Deli by Shell Pasteurlaan

Sinds 1 oktober heeft Shell Pasteurlaan een nieuwe eigenaar. De oude vertrouwde gezichten en de oergezellige sfeer zijn gebleven, evenals de lach en de service. Maar wist jij dat je bij Shell Pasteurlaan niet alleen kunt tanken, maar dat je hier ook terecht kunt voor vers belegde broodjes, koeken en koffie van echte barista’s? En dat je er ook versgebakken broden en warme croissantjes kunt halen voor je ontbijt? Een goede tip voor komend weekend!
Deli by Shell Pasteurlaan | Pasteurlaan 7 | tel.: 0162 – 43 88 73 | Facebook.com/shell.pasteurlaan

Een eigen mondkapje via Jouwbedruktemondkapje.nl

Jouw eigen mondkapje bedrukt met jouw logo, tekst of foto? Dat kan al vanaf 1 exemplaar via Jouwbedruktemondkapje.nl. Gemaakt van 100% polyester waardoor je het masker op 60 graden kunt wassen! Het mondkapje heeft een zwart elastisch randje en lussen voor optimaal draagcomfort. En via de online ontwerptool kun je zelf je ontwerp helemaal naar wens maken en daarna direct bestellen! Ook leuk voor halloween, hulpsinten en hulppieten
Jouwbedruktemondkapje.nl |  Catharinastraat 34a | tel.: 0162 – 46 71 21 | www.jouwbedruktemondkapje.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden