#OOSTERHOUTISERVOORJOU laat Oosterhoutse ondernemers zien!

Foto: Oosterhout Nieuws

Oosterhout Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden.

#OOSTERHOUTISERVOORJOU

Steun de lokale ondernemer! Probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel altijd de landelijke maatregelen, maar steun de ondernemers uit Oosterhout in deze moeilijke tijden. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in Oosterhout!

Tijdloze en stijlvolle decembercadeaus bij Time2Wear

Time2Wear heeft een ruim aanbod horloges van topmerken, zoals Armani Exchange, Michael Kors, Diesel, CASIO en nog veel meer. Zij geloven dat een horloge een must is voor iedereen. Het is namelijk het perfecte accessoire dat ook nog eens nut heeft! De uitgebreide collectie bestaat uit verschillende modellen horloges, maar in de webshop van Time2Wear vind je ook bijpassende zonnebrillen. En wanneer je code “DIETIM15” gebruikt bij het afrekenen, ontvang je tijdelijk 15% korting op je gehele bestelling!
Time2Wear| tel.: 085 888 4590 | [email protected] | KLIK HIER OM DIRECT TE BESTELLEN

 

Premio Taks van Gils Bandenservice

Premio Taks van Gils Bandenservice is ontstaan uit de behoefte aan een goede en scherp geprijsde bandenleverancier in onze regio. Premio Taks van Gils is een zelfstandig bandenbedrijf dat deel uitmaakt van de Premio groep. Zij beschikken over specialisten die steeds op de hoogte zijn van technologische innovaties en die je een uitstekende banden- en onderhoudsservice bieden. Informeer ook gerust eens naar de mogelijkheden en advies voor winterbanden, nu de winter er weer aan komt!
Premio Taks van Gils Bandenservice | Rederijweg 39 | tel.: 0162 457 795 | www.tvgbandenservice.nl

 

LUS Creatieve Workshops

LUS Creatieve workshops biedt hippe workshops aan met hout, textiel en/of letters. De workshops zijn van hoge kwaliteit, verrassend én super ontspannend. LUS organiseert workshops houtbranden, handlettering en macramé. Naast workshops in het eigen atelier aan de Abdis van Thornstraat, geeft Ilse ook workshops op locatie binnen de mogelijkheden met betrekking tot corona. Speciaal voor december is er een inpakworkshop waar je je cadeautjes professioneel leer inpakken!
LUS Creatieve Workshops | Abdis van Thornstraat 68C | tel.: 06 513 581 79 | www.luscreatieveworkshops.nl

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden