De Beren gaan met de Oranje Burger erop en erover!

Foto: De Beren

Deze zomer kun je bij De Beren op de Markt of thuis via Bezorgrestaurant De Beren genieten van de echte Oranje Burger. Erik Oomes van De Beren geeft ons uitleg.

Sportzomer

Erik Oomes van bezorgrestaurant De Beren en restaurant De Beren op de Markt: “Met een sportzomer als deze voor de boeg mag de enige echte Oranje Burger natuurlijk niet ontbreken. Een overheerlijk broodje in de vorm van een voetbal met daarop een 100% rundvleesburger, knapperige bacon, een Hollandse aardappelrösti, cheddar, augurkenrelish, BBQ saus en natuurlijk oranje cheddarsaus erop en erover! Of je ‘m nu in één van onze restaurants komt scoren of lekker thuis laat bezorgen, de overwinning heb je letterlijk en figuurlijk in handen!”

De Wolf, De Vos en De Beren

En misschien heb je de speciale commercial van De Beren op televisie ook al voorbij zien komen? Erik: “Vijf weken lang schitteren wij op televisie met onze eigen EK commercial. Het gezicht van de EK campagne is niemand minder dan voetballegende, met een rauwe Rotterdamse roots, John de Wolf. Maar dat is nog niet alles, speciaal voor de commercial is ook ‘El’ Sierd de Vos ingevlogen. Deze iconische voetbalcommentator en lopende Lonely Planet van Spanje maakt de commercial met zijn bevlogen en herkenbare uitspraken he-le-maal af!”

Voor de bankzitters!

Erik heeft met zijn restaurants nog een tweetal leuke EK-acties op het menu staan. Erik: “Als je kiest voor De Beren VIP BOX dan weet je zeker dat je het voetbalavondje lekker en helemaal in Berenstijl doorkomt. In deze boordevolle snackbox zitten onder andere spareribs, nachos, gehaktballetjes, Hollandse bitterballen en nog veel meer. En wanneer je deze VIP BOX of een Oranje Burger bestelt, krijg je speciale oranje steunkousen helemaal gratis zo lang de voorraad strekt. Zo laten we zien dat we oranje steunen!”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden