Geef een knalfeest met koptelefoons van The Silence Disco

Foto: The Silence Disco by Prodjex

Wil je een gaaf feest geven maar wil je niet dat de buren daar geluidsoverlast van hebben? Huur dan The Silence Disco koptelefoons!

The Silence Disco

De laatste jaren zie je steeds vaker feestjes met een silent disco. Mensen luisteren dan via een koptelefoon naar muziek. Dat kan zijn omdat men geen geluidsoverlast wil veroorzaken, maar vaker zie je dat de organisatie meerdere muziekstijlen aan de bezoekers wil aanbieden. Omdat de koptelefoons van The Silence Disco over meerdere kanalen beschikken, kun je kiezen naar welke muziekstijl je wilt luisteren. Het kan dus zomaar gebeuren dat iemand staat te headbangen naast je terwijl jij naar een romantisch nummer aan het luisteren bent!

Koptelefoons huren

In tegenstelling tot wat mensen vaak denken hoeft het huren van een silent disco koptelefoons helemaal niet duur te zijn. Je huurt al een complete set met 10 koptelefoons vanaf 45 euro! En het mooie is: de koptelefoons worden volledig opgeladen geleverd. Dat is goed voor ongeveer 10 uur muzikaal luistergenot. Ideaal dus voor je aankomende vriendenweekend of bedrijfsfeestje.

Meer informatie

The Silence Disco is in onze regio de expert als het gaat om verhuur van licht en geluid. En dus of je nu 10, 20 of zelfs 100 koptelefoons bij ze huurt, zij helpen je bij jouw perfecte silence discofeestje. Je kunt een complete set koptelefoons op laten sturen, maar je kunt ze ook eenvoudig in Made afhalen. En de hele maand december bestel je je koptelefoons met maar liefst 25% korting! Voor meer informatie of een offerte op maat kun je mailen met [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen