112

Politie zoekt tips na diefstal pinpas met babbeltruc De Vliedberg

Foto: politie / Bureau Brabant

De politie vraagt iedereen die tips heeft over een brutale beroving aan De Vliedberg in de wijk Dommelbergen zich te melden. Het gaat over een babbeltruc waarna een pinpas werd gestolen.

Brutale dieven

Een bewoner van een woning aan de Vliedberg werd maandag 24 december 2018 het slachtoffer van wel heel brutale dieven. En die diefstal was goed voorbereid. Eerst werd een oude mevrouw gebeld, waarna een dag later iemand langskwam met zogenaamd een pakketje. Het bleek een slimme truc om haar pas en pincode te bemachtigen.

Valse bankpas terug

In de woning werd haar gevraagd of zij een klein bedrag wilde pinnen. Achteraf kreeg zij haar eigen pinpas niet meer terug, maar een valse bankpas. Even later was de rekening van het slachtoffer binnen no-time leeg. Jij kunt helpen om dit soort praktijken tegen te gaan. Heb jij tips over deze roof of weet jij wie de daders zijn? Bel dan met de politie op 0800 6070. Het gaat om zaaknummer 2018305084. Zie ook het onderstaande fragment uit de uitzending van Bureau Brabant op Omroep Brabant over deze brutale roof.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen