‘Wat is de richting waarin Oosterhout moet gaan?’

Foto: Oosterhoutvanjou.nl

Als de wereld verandert, kan jij niet hetzelfde blijven. Je moet je aanpassen, maar je moet ook weten waar je naartoe wilt. Weten wat je bestemming is. En dat is dan ook de vraag die de gemeente zichzelf stelt: wat is de richting waarin Oosterhout moet gaan?

Het DNA van Oosterhout

De juiste richting kiezen is belangrijk voor Oosterhout en zijn kerkdorpen. Kijk eens vijftien jaar vooruit. Waar staan we dan? En waar zouden we moeten staan? Hebben we de goede afslag genomen of hebben we hem gemist? Woensdagavond werd door wethouder Robin van de Helm in de kleine zaal van De Bussel uitleg gegeven bij de uitslagen van het onderzoek ‘Het DNA van Oosterhout’ en meteen werd een website gelanceerd waarop je als inwoner jouw mening kunt geven.

Goed wonen, werken en leven

De gemeente wil dat Oosterhout een stad blijft waar het goed wonen, werken en leven is. Maar dat kan het gemeentebestuur natuurlijk niet alleen. Iedere inwoner kan meedenken en meewerken aan die betere toekomst. Dat kan onder meer via deze speciale website: oosterhoutvanjou.nl Maak er gebruik van, want Oosterhout is niet van ‘hullie’. Oosterhout is van jou.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen