‘Oosterhout Loopt’ wil 500 lopers voor een Alzheimervrije generatie!

Foto: Fabiënne en Erik

Op 6 oktober gaan Fabiënne Huisman en Erik Oomes met 498 andere Oosterhouters meedoen aan de Singelloop in Breda om geld op te halen voor Alzheimer Nederland onder de naam ‘Oosterhout Loopt’. Loop jij mee?

Oosterhout Loopt

Afgelopen jaar liep Oosterhout met 300 lopers in Breda mee aan de Singelloop en haalde hiermee ruim 15.000 euro op voor Alzheimer Nederland. “Samen staan we sterk”, dacht de organisatie en daarom gaan ze dit jaar proberen om ‘Oosterhout Loopt’ nog meer in de schijnwerpers te zetten. “We kiezen dit jaar nogmaals voor Alzheimer Nederland.”, zo vertellen organisatoren Erik Oomes & Fabienne Huisman. Zij maakten beiden Alzheimer van dichtbij mee. “We dromen ervan dat er een generatie mag opgroeien zonder deze lelijke, alles vernietigende aandoening. Wij lopen voor een Alzheimervrije generatie!”

Minimaal 500 Oosterhoutse Lopers!

“Het is de bedoeling dat wij met zo veel mogelijk lopers meedoen aan één van de leukste en mooiste loopevenementen in Nederland. Wij gaan deze keer voor minimaal 500 deelnemers. Daag je familie, vrienden en sportmaatjes uit en ga de uitdaging met ons aan!”, zo vertelt een enthousiaste Erik. Fabiënne vult hem aan: “We verzamelen zo veel mogelijk sponsoren die met naam & logo op ons hardloopshirt zullen prijken. Hopelijk wil ieder bedrijf ook met het personeel deelnemen aan deze actie zodat ook onderling die sportieve groepsdynamiek ontstaat. Het plan is om daarbij zoveel mogelijk geld op te halen om onderzoek te doen naar Alzheimer, in de hoop dat er dus ooit een Alzheimervrije generatie op mag groeien.”

Individueel, als groep of als bedrijf meedoen

Je kunt je als individueel, als groep of als bedrijf inschrijven en je kunt kiezen tussen 5, 10 en 21 kilometer. De prijs voor het inschrijven is afhankelijk van de afstand die je gaat lopen. Klik op de onderstaande link voor meer informatie of om je direct in te schrijven.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen