Seizoensafsluiting Zangleerlingen Hanke de Hoogh in Oud Brabant

Foto: Café Oud Brabant

Op zondagmiddag 7 juli treden de leerlingen van Hanke de Hoogh op in café Oud Brabant aan de Leijsenhoek. Toegang gratis.

Afsluiting zangseizoen

Hanke de Hoogh heeft in de loop der jaren zangles gegeven op verschillende muziekscholen, maar is voor zichzelf begonnen en heeft haar plek gevonden in De Pannehoef. Haar leerlingen hebben zich daar goed voorbereid voor deze middag waarbij iedereen van harte welkom is. Het repertoire is heel gevarieerd. Er worden o.a. nummers gezongen van allerlei populaire artiesten maar ook musicalnummers en duetten. Van alles wat dus.

Karaoke- en Live muziek

De meesten zingen met een karaoke-versie, maar er wordt ook gezongen met (live) instrumentele begeleiding of zelfs met een hele band. Sommige leerlingen hebben nog maar net les en anderen al een paar jaar. Door deze uitvoeringen kunnen ze hun stem ontwikkelen èn ook podiumervaring opdoen.

Meer informatie

Leerlingenuitvoering Hanke de Hoogh op zondag 7 juli 2019 in Café Oud Brabant. LET OP: in verband met de WK-finale Voetbal voor vrouwen is de aanvang 14.30 uur en het duurt tot ongeveer 16.45 uur. Entree is gratis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen