Afvalracer Chantal: “Veel te veel calorieën, maar wel genoten”

Foto: Afvalracer Chantal

Sinds enkele maanden zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij gaan er in een half jaar onder leiding van een personal coach alles aan doen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Op Oosterhout Nieuws schrijven zij in een wekelijkse blog hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hieronder de dertiende blog van Afvalracer Chantal.

Fris van start

De feestdagen liggen achter ons, het jaar 2019 is alweer in volle gang en ook ik ben weer fris van start gegaan. Ik had met mijzelf afgesproken nadat de Afvalrace van start ging, dat ik met oud en nieuw mocht drinken. Dat heb ik dus ook gedaan, maar daar is het niet bij gebleven. Ik heb ook gegeten. Wafels, oliebollen en allerlei kleine borrelhapjes. Veel te veel calorieën heb ik opgegeten en gedronken maar het belangrijkste is dat ik heb genoten.

Weegmoment…

2 januari stond mijn personal training gepland samen met mijn weegmoment en jullie kunnen je wel voorstellen dat ik daar niet naar uitkeek, maar goed ik moest toch wegen met als resultaat + 2 kilo! Dat ik iets zou aankomen had ik wel verwacht, maar zoveel, dat had ik niet verwacht. En dan denk je achteraf: “Is het dit waard geweest?” En dan antwoord ik: “Ja!” Heb ik spijt van deze bewuste keuze? “NEE!”

Bal weer oppakken

Het enige wat ik mij nu te doen stond is de bal weer oppakken waar ik hem heb laten vallen en doorgaan waar ik mee begonnen ben. Ik zal er keihard aan moeten werken om mijn doelen van deze periode te behalen maar ik ben er van overtuigd dat mij dit gaat lukken. De sportmomenten staan weer in de vaste planning en, ik heb er zelf een extra training bij gezet, want die 2 kg moeten er natuurlijk zo snel mogelijk van af.

Voor alle trouwe bloglezers: ik hoop dat jullie ook een mooi en sprankelend jaar tegemoet gaan! Een jaar waarin je met passie je werk doet en succesvol bent in dingen die je doet.

Tot volgende week!
Liefs Chantal

De kandidaten van de Afvalrace Oosterhout wordt begeleid door Enforce Breda/ Oosterhout
Je kunt de Afvalrace ook volgen via Facebook en YouTube

Reacties

article
39181
Afvalracer Chantal: "Veel te veel calorieën, maar wel genoten"
Sinds enkele maanden zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij
https://oosterhout.nieuws.nl/afvalrace/20190105/afvalracer-chantal-veel-te-veel-calorieen-maar-wel-genoten/
2019-01-05T06:30:08+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2019/01/04092902/Chantal.jpg
Afvalrace, Nieuws