Marina Schriek vertelt over haar nieuwste boek ‘Gefeliciteerd met je overgewicht’

Foto: Marina Schriek

Voor het Schrijverscafé op zondag 20 januari heeft Theek 5 een lokale auteur van zelf-help boeken weten te strikken. Marina Schriek heeft inmiddels vier boeken op haar naam staan in de ‘Gefeliciteerd met’-reeks.

Goede voornemens

In het kader van goede voornemens die bij het begin van het nieuwe jaar horen, vertelt Marina tijdens het Schrijverscafé over haar laatste boek ‘Gefeliciteerd met je overgewicht’. Want van een paar of zelfs meer dan een paar kilo teveel aan gewicht daar hebben heel veel mensen last van. Maar hoe zorg je er nu voor dat je werkelijk afvalt? En dat die kilo’s er ook vanaf blijven…

Over Marina Schriek

Tijdens het schrijverscafé behandelt Marina diverse onderwerpen, o.a. waarom op dieet gaan geen goed idee is, het belang van een positief zelfbeeld ook wanneer je meer weegt dan je lief is, oorzaken van overgewicht, gezonde voeding en van alles wat jou kan helpen om je goede voornemens om te zetten in een gezonder en slanker lijf.
Marina Schriek schreef de boeken:

  • Gefeliciteerd met je burn-out
  • Gefeliciteerd met je echtscheiding
  • Gefeliciteerd met je ontslag
  • Gefeliciteerd met je overgewicht

Het Schrijverscafé

Tijdens de zondagopening (oktober t/m maart) van bibliotheek Oosterhout vindt een aantal zondagen het Schrijverscafé plaats. Het Schrijverscafé is gezellig informeel en voor iedereen die houdt van verhalen. Er worden allerlei activiteiten aangeboden op het gebied van schrijven.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen