Jacobushoeve Boerenfair, daar moet je bij zijn!

Foto: Dongen Nieuws

Zondag wordt de jaarlijkse Boerenfair georganiseerd bij de Jacobushoeve aan de Steenovensebaan. En op zaterdag is er een supergezellige opwarmer in de vorm van het Steenovens Bierfest.

Steenovens Bierfest

Het Steenovens Bierfest wordt op zaterdag 24 augustus georganiseerd met live muziek van Die Stadlfreunde. Een supergezellige avond met bier, Tirolermuziek, de Big Green Egg’s en een grote smoker. De avond start om 18.00 uur en zal om 23.00 uur zijn afgelopen. Entree in de voorverkoop 5 euro includief gevulde pul (aan de deur € 7,50).

Jacobushoeve Boerenfair

Zondag 25 augustus is het van 10.00 tot 18.00 uur voor de vierde keer Jacobushoeve Boerenfair voor jong en oud. Traditiegetrouw wordt er om 10.00 uur gestart met een bijzondere oogstdankviering in de open lucht. Vanaf 11.00 uur kun je je ogen de kost geven bij het traditioneel oogstfeest waarbij met hulp van trekpaarden geoogst gaat worden en het kaf van het koren wordt gescheiden. Tussendoor kun je lokale producten kopen op de boerenstreekmarkt. Van varken aan het spit tot palingroker en imker. Voor de volwassenen is ook een hoop te beleven. Parkeren is gratis en entree € 2,00 (kinderen t/m 12 jaar gratis). Je vindt de Jacobushoeve op de Steenovensebaan 29 in Dorst.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen