Live streaming van de finale ‘De Nieuwe Strot’ vanuit De Bussel

Foto: De Nieuwe Strot

Op zondag 20 december wordt via een livestream en ORTS Televisie de finale uitgezonden van de talentenwedstrijd ‘De Nieuwe Strot’.

De Nieuwe Strot

De organisatie van De Nieuwe Strot is aan het zoeken geweest naar een mogelijkheid om de finale door te laten gaan. Hoewel dit natuurlijk het leukste live te zien en te horen is, heeft de organisatie door alle coronamaatregelen toch een ander besluit moeten nemen, De uitzending van de finale van De Nieuwe Strot zal live worden uitgezonden vanuit Theater de Bussel via een livestream en op ORTS Televisie. Zo kun je er toch een beetje bij zijn!

Finalisten

Vanwege de coronacrisis is het helaas niet mogelijk om publiek te ontvangen bij de finale maar dat maakt het er de pret niet minder om. De finalisten Sylvana Wirken, Nienke Hillemans, Annemone Kramer en Nadine Tervoort halen alles uit de kast om de trotse opvolger te worden van Sem Roozendaal. Hij won in 2019 De Nieuwe Strot en is nu bezig met zijn avontuur bij the Voice of Holland. Sem zal ook de pauze van De Nieuwe Strot vullen en de prijsuitreiking doen. De finalisten en Sem worden begeleidt door de Talentband. De winnaar treedt volgend jaar op tijdens het Parkfeest en de finalisten mogen, wanneer dat weer mag, een afterparty van een concert in de Bussel voorzien van live-muziek.

Livestream

De stream van De Nieuwe Strot is op zondag 20 december tussen 15.00 en 18.00 uur live te volgen op de website van Theater de Bussel via de link onderaan dit artikel. De uitzending begint om 14.45 uur. Ook kun je de finale live zien via ORTS Televisie op Ziggo kanaal 41 en bij KPN op kanaal 1352.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen