Kaartverkoop Biënnale Kunst in de Heilige Driehoek van start gegaan

Biënnale 2021
Biënnale 2021
Foto: kunstindeheiligedriehoek.nl

De kaartverkoop is gestart voor de tweede editie van Biënnale Kunst in de Heilige Driehoek die loopt van 10 juli t/m 15 augustus 2021.

Biënnale Kunst in de Heilige Driehoek

De tweede Biënnale vindt plaats van 10 juli t/m 15 augustus 2021 en duurt vijf weken en zes weekenden. Bekende kunstenaars en jong talent uit binnen- en buitenland zijn uitgenodigd hun werk te presenteren of nieuw werk voor deze biënnale te maken. De expositie vindt plaats in delen van de kloostergebouwen, de kloostertuinen, de kloosterkerken en in andere monumentale gebouwen van de Heilige Driehoek. De helft van de getoonde werken is bestaand werk, de andere helft is nieuw werk dat speciaal voor deze Biënnale – en de plek – gemaakt wordt.

Thema ‘HOOP’

Het thema van de tweede Biënnale is ‘HOOP’. In totaal zijn er werken te zien van ongeveer 20 kunstenaars. Van enkelen zal de bijdrage een bruikleen betreffen van een bestaand werk, maar de meesten maken een nieuw werk voor, uitgedaagd door of geïnspireerd op, een specifieke plek in het gebied. Vanaf de parkeerplaats in het weiland aan de Monnikendreef loopt de route via de landerijen en de Kloosterhoeve van de Paulusabdij, over de lommerrijke Kloosterdreef naar St. Catharinadal, met presentaties in het gastenverblijf, de kapel en een verborgen binnenplaatsje en verder, naar recent aan het project toegevoegde locaties aan de rand van de wijngaarden die dit klooster omringen.

Kaartverkoop

De kaartverkoop van deze bijzondere kunstmanifestatie is inmiddels van start gegaan. De toegangstickets hebben een tijdslot, dat de aankomsttijd bij de entree bepaalt. Daarna mag je tot sluitingstijd blijven. De Biënnale is tussen 10 juli t/m 15 augustus 2021 dagelijks te bezoeken, behalve op dinsdag, van 9.30 tot 17.00 uur en op zondag van 10.30 tot 17.00 uur. Een kaart kost 15 euro, een passe-partout 25 euro. Er zijn diverse soorten kaarten met korting verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie of om direct een tijdslot te reserveren op de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen