Inloopavond over de aanleg rotonde Bredaseweg-Houthavenweg

Foto: Zeeman Vastgoed

De voorbereidingen voor de aanleg van de rotonde Bredaseweg-Houthavenweg zijn bijna gereed. Op dinsdag 12 februari 2019 is er in De Pannehoef aan de Wilhelminalaan 57-59 een inloopbijeenkomst over deze werkzaamheden.

Aanleg rotonde Bredaseweg-Houthavenweg

De voorbereidingen voor de aanleg van de rotonde Bredaseweg-Houthavenweg zijn bijna gereed. Dit houdt in dat de geplande uitvoeringsperiode, de wegafsluitingen en verkeersomleidingen op hoofdlijnen bekend zijn. De gemeente moet de Bredaseweg en de Houthavenweg tijdelijk afsluiten om de rotonde te kunnen aanleggen. Zij gaan daarbij diverse maatregelen treffen om ervoor te zorgen dat Houthaven en de bestemmingen aan de Bredaseweg zo goed mogelijk bereikbaar blijven. Uiteindelijk zorgt de komst van de rotonde voor een betere ontsluiting van Houthaven, de bedrijven aan de Bredaseweg en in de toekomst voor de bewoners van het plan Wilhelminahaven.

Inloopbijeenkomst Bredaseweg

Op dinsdag 12 februari 2019 is er in De Pannehoef tussen 16.30 en 19.30 uur een inloopbijeenkomst over de wegwerkzaamheden aan de Bredaseweg. De gemeente en de projectontwikkelaar van het plan Wilhelminahaven willen inzicht geven in de aanleg van de rotonde, wegonderhoud aan een gedeelte van de Bredaseweg, de verkeersafwikkeling in die periode en het bouwrijp maken van nieuwbouwlocatie Wilhelminahaven.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen