Joep Heinen benoemd tot Ere-Pierewaaier 2020

Joep krijgt de onderscheiding van voorzitter Gerold van Langh
Joep krijgt de onderscheiding van voorzitter Gerold van Langh
Foto: Oosterhout Nieuws

Tijdens de uitkeringsavond van CV De Pierewaaiers bij La Cantina is zaterdagavond Joep Heinen uitgeroepen tot Ere-Pierewaaier 2020.

Joep Heinen

Het is voor carnavalsvereniging De Pierewaaiers al sinds 1974 de gewoonte om jaarlijks een persoon die veel voor het Kaaiendonkse carnaval doet of heeft gedaan te eren met de titel Ere-Pierewaaier. Joep Heinen ontving de oorkonde en de speciale draaginsigne onder andere voor zijn bijdrage aan de ontwikkeling van de Kaaiendonkse jeugd. Als leerkracht, als schrijver en voor zijn bijdrage aan het Kaaiendonks kinder- en jeugdcarnaval. Zo was hij een van de aanjagers van de lesbrief voor de Kaaiendonkse basisscholen en nog steeds een van de drijvende krachten achter het jeugdcarnaval. Onder het motto: ‘Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst’, werd Joep onderscheiden als Ere-Pierewaaier 2020.

Pierewaaiersbal

Ook dit jaar organiseert CV De Pierewaaiers weer haar jaarlijkse Pierewaaiersbal. Er zijn alleen wat veranderingen. Zo zal het Pierewaaiersbal dit jaar worden gehouden op carnavalsmaandag en wordt het feest georganiseerd bij La Cantina. Natuurlijk met optredens van de Kaaiendonkse kapellen, maar daarnaast ook van Vèrrèkes Blaauw en als klap op de vuurpijl het feestduo Dubbel Feest! Wat niet is veranderd? De entree is nog steeds gratis!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen