KBO Oosterhout Stad organiseert tal van activiteiten voor actieve ouderen

Foto: KBO Oosterhout Stad

KBO Oosterhout Stad is de grootste vereniging voor ouderen in Oosterhout en heeft ruim 1500 leden. Misschien is deze vereniging ook wel iets voor jou?

KBO Oosterhout Stad

KBO Oosterhout Stad biedt haar leden een breed scala van activiteiten aan die heel divers zijn. Op de eerste plaats zijn er de wekelijkse activiteiten zoals Zumba Dansen op Caribische Muziek, Wandelen, Dynamic Tennis, Bewegen voor 50+ers, Rikken, Fietsen, Cursus schilderen en het koor The Old Stars van KBO Oosterhout Stad. Daarnaast zijn er regelmatig Bingomiddagen, Workshops bloemschikken, Bowlen bij Merlijn, ‘Eten bij EugĂ©ne’ en niet te vergeten de bekende dansmiddagen.

KBO Reizen

Een belangrijk onderdeel van de activiteiten van KBO Oosterhout Stad zijn ook de verzorgde reizen die aangeboden worden in binnen- en buitenland tegen zeer acceptabele prijzen. Voldoende keuze dus en voor iedereen wat wils! Ben jij ook een actieve oudere en heb je interesse in een van de eerder genoemde activiteiten? Neem dan eens een keer een kijkje, je bent van harte welkom. Voor meer informatie kun je mailen naar: [email protected] of kijken op de onderstaande website.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen