Unieke training gebarentaal in Oosterhoutse Klooster Catharinadal

Zuster Victoria en Nienke Fluitman
Zuster Victoria en Nienke Fluitman
Foto: Gebaren.nl

Heb jij altijd al eens willen praten met gebarentaal? Gebaren leren door twee dagen je stem niet te gebruiken en alleen te gebaren. Het Oosterhoutse bedrijf Gebaren.nl gaat een unieke tweedaagse training ‘Praten in Stile’ geven in het klooster Sint Catharinadal. 

Unieke training op historische locatie

Deze unieke training wordt op twee achtereenvolgende dagen gegeven in het klooster Sint Catharinadal. Dit klooster is vanaf 1647 bewoond door de zusters. Zij zien stilte als een geschenk: door stilte te omarmen geef je jezelf ruimte, ook bekijk en beleef je de omgeving en elkaar beter. Jarenlang leefden de zusters in stilte en maakten samen gebaren. De zusters zullen je graag ontvangen en gastvrouw voor jou zijn. Je bent 2 dagen en 1 nacht te gast binnen de muren van deze historische locatie en leert door de hele dag in gebarentaal te communiceren.

Verschillende doelgroepen

Er worden trainingen geven voor twee verschillende doelgroepen: Ouders van kinderen met een auditieve beperking die gebarentaal dagelijks nodig hebben en belangstellenden die om uiteenlopende redenen gebaren willen of moeten leren gebruiken in het dagelijks leven met kinderen of volwassenen. In een vol educatief programma van twee dagen, waarin zelfs de eetmomenten leermomenten zullen zijn, bieden gediplomeerde gebarentaal docenten (doof of horend) de groep leerstof aan op verschillende niveaus.

Meer informatie

Iets voor jou? Een tweedaagse training inclusief eten, drinken en een nacht op het klooster is al beschikbaar vanaf 295 euro. KLIK HIER voor meer informatie, trainingsdata of om je direct in te schrijven.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen