Pianoconcert van uitzonderlijk talent Ruben Plazier in de Schelleboom

Foto: Ruben Plazier

In 2015 speelde deze wonderbaarlijke jongeman al eens in de Schelleboom. Prachtige stukken, omlijst met mooie verhalen over de muziek, muziekstromingen en componisten. Ruben brengt u anekdotes over de klassieke grootmeesters die u vermoedelijk nog niet kende. De passie voor klassieke piano hoort u, voelt u en ziet u in zijn spel en zijn performance.

Nog geen 20 jaar!

Nog net geen 20 jaar en nu al één van de meest talentvolle pianisten van ons land. Ruben Plazier (1998) studeert piano aan het conservatorium van Rotterdam bij pianist Stéphane De May. Ruben begon op 6-jarige leeftijd met het volgende van pianolessen in Dordrecht bij Mateja Tops. Al snel kreeg hij een tweede pianoleraar, zodat hij naast klassiek piano zich ook kon scholen in jazz piano. Op 13-jarige leeftijd al werd hij toegelaten tot de talentenklas van ToBe. Hier kreeg hij zijn eerste kamermuzieklessen van Casper van Nugteren en Arjan Kik. In 2013 ontving hij verschillende lessen van de wereldberoemde pianist, Wibi Soerjadi.

Meer informatie

Dit concert zal plaatsvinden op zondag 18 februari aanvang 14.00 uur in Vestzaktheater de Schelleboom. Entree 13,50 euro inclusief koffie vooraf en een drankje in de pauze. Bestellen kan natuurlijk via de onderstaande link of telefonisch op 0162-437165

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen