Stem nu voor de leukste Kapsalon van Nederland!

Foto: kapperenkapsalon.nl

In heel Nederland kan weer worden gestemd op de leukste Kappers, ZZP Kappers en kapsalons. Deze awards voor de Leukste Kapper en Kapsalon worden uitgereikt aan de winnaars per gemeente, provincie en natuurlijk is er een landelijke winnaar.

Stemronde

Tot en met 6 mei kan iedereen via de link onderaan dit artikel stemmen op zijn of haar favoriete Kappers, ZZP Kappers en kapsalons. Je mag maximaal 1 keer per categorie een stem uitbrengen. Let op dat je eerst jouw stem bevestigd voordat je een nieuwe stem uitbrengt in de andere categorie. Daarnaast mag je ook 1 stem uitbrengen via SMS.

De Oosterhoutse genomineerden

De onderstaande vijf kapsalons zijn genomineerd voor de gemeente Oosterhout. Staat jouw kapper er nog niet bij? Klik dan hier om te nomineren.

  • Haarstudio Picobello – Oosterhout
  • Bas de Kapper – Oosterhout
  • Hair on the FLOOR – Oosterhout
  • Coiffeur Chez Philip – Oosterhout
  • Brainwash Oosterhout – Oosterhout

Gemeente, provincie en landelijke winnaars

Kappers, ZZP Kappers en kapsalons maken in de gemeente waar zij gevestigd zijn kans op een Award voor de meeste stemmen en een Award voor de hoogste waardering. Een Kapper, ZZP Kapper of Kapsalon kan natuurlijk ook beide titels winnen. De provincie winnaar wordt bepaald op basis van de combinatie tussen het aantal stemmen en de gemiddelde waardering. Het aantal stemmen telt daarbij voor 60% mee en de gemiddelde waardering voor 40%. Ook de landelijke winnaars worden bepaald op basis van deze combinatie tussen het aantal stemmen en de gemiddelde waardering. Er zijn minimaal 30 stemmen nodig om een Award te kunnen winnen.

 

Award Show

De verkiezing wordt op 3 juni 2018 afgesloten met een feestelijke Award Show in het Award Show Theater tijdens The Hair X-perience in Gorinchem. Tijdens deze feestelijke uitreiking kunnen de gemeente winnaars zich in het zonnetje laten zetten en worden de provincie en landelijke winnaars bekend gemaakt en gehuldigd door Fred van Leer.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen